Logoja e WatchesB2B.com

Zgjidhje me shumicë të orëve luksoze B2B

# 1 Shitësit me shumicë të orëve luksoze

WatchesB2B.com është një udhëheqës shitës me shumicë i orëve luksoze për një përzgjedhje të gjerë të markave të stilistëve luksoz, duke përfshirë BurberryCalvin KleinDieselEmporio ArmaniFossil, Tag Heuer, GuessHugo BossMarc JacobsMichael KorsTissot, Tommy Hilfiger më shumë. Për shkak të blerjes nga furnitorët tanë në sasi të mëdha, çmimet tona mbeten të papërballueshme.

Ne ofrojmë konkurrues B2B Ulje në varësi të vlerës së nëntotalit të porosisë ose qarkullimit mujor.

Orët janë plotësisht të paprekura me një kuti origjinale e prezantimit, etiketat e autenticitetit, udhëzimet dhe broshurat e garancisë.

Krijoni një llogari dhe eksploroni veçoritë dhe përfitimet e zgjidhjeve tona me shumicë të orëve luksoze me kosto efektive

WatchesB2B.com është platforma kryesore e shitjes me shumicë të orëve luksoze për një përzgjedhje të gjerë të orëve të markave më të shitura. Kur blini me shumicë të besueshme të orëve luksoze, mund të besoni se orët që blini do të jenë të cilësisë më të lartë dhe me çmime konkurruese.

Ne ofrojmë një gamë të gjerë të orëve luksoze që i përshtaten shijeve dhe stileve të ndryshme. Pavarësisht nëse jeni një orë e nivelit të lartë reseller ose një shitës me pakicë që kërkon një përzgjedhje të gjerë të orëve të markave të njohura për dyqanin tuaj, ju nevojitet një partneritet B2B me shitës të besueshëm të orëve luksoze me shumicë. WatchesB2B.com do të sigurojë akses në ofertat më të mira të shitjes me shumicë të orëve luksoze në tregun B2B.

Stok produktesh të mëdha

Në këtë platformë, do të gjeni një përzgjedhje të gjerë të orëve të markave të stilistëve: mbi 3000 modele të ndryshme dhe më shumë se 20000 artikuj.

Markat më të njohura

Këtu do të gjeni vetëm orët më të njohura dhe më të shitura të markave të stilistëve.

Dorëzimi në të gjithë botën

Ne i dërgojmë mallrat tona në të gjithë globin. Zyrat dhe depot tona janë në Azi dhe Evropë. Ne ofrojmë zhdoganim për dërgesat në SHBA.

Monedha të shumëfishta

Ne pranojmë pagesa EUR, USD dhe GBP.

Zbritje B2B

Ne ofrojmë një sistem progresiv zbritje në varësi të vlerës totale të porosisë dhe qarkullimit mujor.

Garancia e dyqanit

Ne garantojmë cilësinë e mallrave, kështu që ne ofrojmë një garanci 2-vjeçare për të gjithë artikujt e rinj.

Orë Dizajnuese me Shumicë – Marka të njohura

Ne e kemi krijuar këtë shërbim për të kapërcyer hendekun midis blerësve dhe markave të besueshme të orëve të dizajnuara të nivelit më të lartë.

Orët duhet të jenë të njohura në treg për të arritur shitje të mira. Për këtë arsye, ne ofrojmë vetëm stilistë të njohur shikoj markave që kanë fituar vendin e tyre në tregun e orëve luksoze.

Për biznese shumë të gjata që kërkojnë orë me shumicë projektuesi janë detyruar të paguajnë çmime të panevojshme për produkte cilësore jokonsistente, shpesh nga burime jo të besueshme. Ne ndjemë se kishim përgjegjësi për të ndryshuar këtë prirje.

Inventari i orëve të dizajnuara me shumicë WatchesB2B.com paraqet vetëm modelet më të shitura të orëve si për meshkuj ashtu edhe për femra që garantojnë një biznes të suksesshëm për klientët tanë B2B.

Vizioni ynë na motivoi të bëhemi një furnizues i besueshëm i orëve me shumicë dhe të krijojmë diçka që mund të revolucionarizojë shumë marrëdhënie B2B në industrinë e orëve luksoze – zgjidhje me shumicë të orëve të dizajnuara profesionale, me vetëm markat më të shitura. Si profesionistë të mësuar të gjejnë gjithmonë mënyra drejt rezultateve efikase, është bërë misioni ynë të ofrojmë orë cilësore dizajner me shërbim të përmirësuar që ofron zbritje konkurruese me shumicë dhe vlerësoi partneritetet afatgjata.

Fossil watches
Michael Kors orët B2B
Daniel Wellington watches

Furnizues i besueshëm i orëve me shumicë

Çdo orë e markës shitës me pakicë ka nevojë për një burim të besueshëm me shumicë që mund të ofrojë një gamë të gjerë produktesh për çmime konkurruese B2B.

WatchesB2B.com është idealja furnizues i orëve me shumicë për bizneset që duhet të kenë akses në një bazë të dhënash të orëve të markave të njohura dhe të krijojnë lehtësisht një me shumicë mënyrë.

Pas çdo porosie, mund të mbështeteni te ekipi ynë i përkushtuar për mbështetjen pas shitjes.

Krijo një llogari dhe fito akses në orët 100% autentike të stilistëve me një çmim B2B. Shijoni komoditetin e platformës sonë dhe zbritjet me shumicë.

Orë me shumicë B2B

Plotësoni të gjitha nevojat tuaja për shitje me shumicë për orët luksoze në një vend.

Bashkohuni sot me platformën B1B të orëve me shumicë #2

Eshte koha…

Abonohuni në buletinin tonë dhe merrni 15% zbritje për porosinë tuaj të parë
Ne dërgojmë herë pas here promovime dhe lajme të rëndësishme. Nuk ka spam!